Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Çevre Turkuaz Renkli Doğa Harikası: Değirmendere Göleti

Turkuaz Renkli Doğa Harikası: Değirmendere Göleti

Kahramanmaraş'ta dağların arasında bulunan ve turkuaz rengiyle mest eden Değirmendere Göleti, görenleri kendine hayran bırakıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turkuaz Renkli Doğa Harikası: Değirmendere Göleti
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yer alan Değirmendere Göleti, turkuaz rengi ve büyüleyici doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Dağların arasında saklı kalmış bu güzellik, bin 500 metre rakımda, Göksun - Andırın karayolu üzerinde bulunuyor. Ormanlık alanla çevrili olan gölet, aynı zamanda kamp severlerin de gözde mekanlarından biri haline gelmiş durumda.

A W265403 05

Doğaseverlerin Yeni Uğrak Noktası

Değirmendere Göleti, adını Göksun ilçesine bağlı Değirmendere Mahallesi'nden alıyor. Gölün bulunduğu alan, doğal yapısıyla keşfedilmeyi bekleyen bir cennet olarak nitelendiriliyor. Özellikle doğa yürüyüşü, fotoğrafçılık ve kamp yapmayı sevenler için ideal bir destinasyon. Ziyaretçilerden Mehmet Yalçın, 'Göletin güzelliği gerçekten etkileyici. Bu bölgenin turizme kazandırılması gerektiğini düşünüyoruz' şeklinde konuştu.

A W265403 01

Keşfedilmeyi Bekleyen Bir Hazine

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Değirmendere Göleti, turkuaz tonlarıyla büyüleyici bir manzara sunuyor. Henüz çok fazla bilinmeyen bu saklı cennet, doğa tutkunları ve kampçılar için eşsiz bir fırsat sunuyor. Gölet, özellikle yaz aylarında serinlemek ve doğayla baş başa kalmak isteyenler için ideal bir kaçış noktası olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 12 Ağustos 2024 Pazartesi Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 12 Ağustos 2024 Pazartesi Bugünün Kararları Neler?