Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Siirt'te köy yolları yenileniyor

Siirt'te köy yolları yenileniyor

Siirt Valiliği İl Özel İdaresi, köy yollarının yenilenmesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kış aylarında zarar gören köy yollarını yeniliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Siirt'te köy yolları yenileniyor
KAYNAK: İHA

Siirt Valiliği İl Özel İdaresi, köy yollarının yenilenmesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, kış aylarında zarar gören ve kullanılamaz hale gelen köy yollarının yeniden asfaltlanması çalışmalarına hız verdi.

Asfaltlama Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Siirt İl Özel İdaresi ekipleri, merkeze bağlı köylerde kapsamlı asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Merkez Doluharman köyüne 2,5 kilometre, Meşedere köyüne 2,2 kilometre, Yokuşbağlar köyüne 1 kilometre, Tuz Köyü Yurt Mezrasına 1 kilometre, Havaalanı Beton Yol Bitişine, Sarı Tepe Yol İlt'e 5,3 kilometre ve Meydan Dere Köyü'ne 1 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı.

Köy Yolları Yeniden Yapılandırılıyor

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarının Vali Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatları doğrultusunda başladığını belirtti. Canpolat, önceliklerinin kış aylarında zarar gören yolları yeniden yapılandırmak olduğunu ifade ederek, "Köy yollarında 525 metreküp Roadmix ile onarım ve 2. kat sathi kaplama, menfez ve giriş çıkışların yenilenmesi, akma ve heyelan ile yol boyunca hendek temizleme işlemleri gerçekleştiriliyor" dedi.

Siirt’in Köy Yollarında Kalite Artıyor

Siirt Valiliği İl Özel İdaresi, köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına büyük önem veriyor. Yol çalışmalarının tamamlanmasıyla, köy halkının ulaşım koşulları iyileşecek ve köylere erişim daha güvenli hale gelecek. Özellikle kış aylarında zarar gören yolların onarılması, köylülerin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve ulaşımda yaşanan sorunları minimize edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KKK darbe girişimi davasında 113 sanığa ceza onandı

KKK darbe girişimi davasında 113 sanığa ceza onandı