Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Çevre Nazilli'de Yol Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Nazilli'de Yol Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nazilli'de Yol Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dallıca Mahallesi'nde 4612 Sokak'ta yol yenileme çalışmalarına başladı. Toplam 1.500 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan bu çalışmalar kapsamında mevcut yolun dayanıklılığı artırılarak, sürücü ve yayaların güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor. Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, çalışmaların bölge halkı için büyük önem taşıdığını vurguladı.

A W266814 04

Başkan Tetik: 'Yaşam Kalitesini Artıracağız'

Nazilli’nin farklı bölgelerinde eş zamanlı olarak yürütülen yol yapım ve iyileştirme çalışmalarına dikkat çeken Başkan Dr. Ertuğrul Tetik, 'Nazillimizin pek çok noktasında yol yapım çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam ediyor. Yenileme ve iyileştirme projelerimizle hem şehrimizin trafik akışını rahatlatacağız hem de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmış olacağız. Ekiplerimiz çalışmaları ivedilikle tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyor' şeklinde konuştu.

A W266814 06

Mahalle Muhtarı Halal'dan Teşekkür

Dallıca Mahalle Muhtarı Murat Halal, Başkan Tetik ve ekibine teşekkür ederek, '4612 Sokak'ta çok elzem bir şekilde parke çalışmamız devam etmektedir. Yaklaşık 1.500 metrekarelik bir çalışmamız var. Ayrıca Dallıca'da 520/1 Sokak ve Zafer Mahallesi ile bitişik olan parke çalışmamız tamamlandı. Dallıca merkez 4640 Sokak parke çalışmamız bitti. Tüm Dallıca adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 14 Ağustos 2024 Çarşamba Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 14 Ağustos 2024 Çarşamba Bugünün Kararları Neler?