Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Gelecek Nesillere Doğa Sevgisi Aşılanıyor

Gelecek Nesillere Doğa Sevgisi Aşılanıyor

Canik Sıfır Atık Köyü ve Canik Orman Okulu, doğaya ve çevreye saygılı nesillerin yetişmesi için merkezlerde uygulamalı ve teorik eğitimler veriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gelecek Nesillere Doğa Sevgisi Aşılanıyor
KAYNAK: İHA

Samsun'un Canik ilçesinde bulunan Canik Sıfır Atık Köyü ve Canik Orman Okulu, gelecek nesillere doğa sevgisi ve çevre bilinci kazandırma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu merkezler, doğaya ve çevreye saygılı nesillerin yetişmesine katkı sağlayan öncü projeler arasında yer alıyor.

A W261505 05

Başkan İbrahim Sandıkçı'nın Açıklamaları

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Sıfır Atık Köyü ve Canik Orman Okulu'nun sürdürülebilir çevre anlayışı çerçevesinde önemli roller üstlendiğini ifade etti. Başkan Sandıkçı, bu merkezlerde sıfır atık, geri dönüşüm ve zehirsiz tarım gibi konularda uygulamalı ve teorik eğitimler verildiğini belirterek, 'Ortak evimiz dünyayı daha yaşanılabilir hale getirmek, doğaya saygılı nesillerin yetişmesiyle mümkündür' dedi.

A W261505 04

Eğitimler ve Projeler

Canik Sıfır Atık Köyü ve Orman Okulu'nda her yaş grubundan vatandaşlara yönelik eğitimler düzenleniyor. Başkan Sandıkçı, bu projelerle toplumda sıfır atık kültürünün yaygınlaştırılmasına katkıda bulunduklarını vurguladı. 'Canik'te hayata geçirdiğimiz projelerle, sıfır atık kültürünün yaygın bir hale gelmesine katkılar sunuyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sıfır atık, geri dönüşüm, zehirsiz tarım ve enerji verimliliği ana temalarında uygulamalı ve teorik eğitimlerle buluşturmaya devam ediyoruz' diye konuştu.

A W261505 03

Sıfır Atık Köyü ve Orman Okulu

Bu merkezlerde doğa ve çevre dostu nesiller yetiştirilmesi hedefleniyor. Canik Sıfır Atık Köyü ve Orman Okulu'nda düzenlenen eğitimler, çocukların ve gençlerin doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlarken, çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine de katkıda bulunuyor. Bu sayede, gelecekte daha bilinçli ve sorumlu bireylerin topluma kazandırılması amaçlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Gazel Böreği nasıl yapılır? Gazel Böreği tarifi

Antalya Gazel Böreği nasıl yapılır? Gazel Böreği tarifi