Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Erzurum Valiliği'nden Sıcak Hava Uyarısı: Dikkatli Olun!

Erzurum Valiliği'nden Sıcak Hava Uyarısı: Dikkatli Olun!

Erzurum Valiliği, 19 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artacağına dikkat çekerek, vatandaşları sıcak hava dalgasına karşı uyardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzurum Valiliği'nden Sıcak Hava Uyarısı: Dikkatli Olun!
KAYNAK: İHA

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde beklenen sıcaklık artışının özellikle kronik rahatsızlığı olanlar, çocuklar ve yaşlılar için risk oluşturabileceği belirtildi. Açıklamada, 'Vatandaşlarımızın 11.00 - 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları ve sıcak çarpmasına karşı gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.' ifadelerine yer verildi.

Koruyucu Önlemler Alınmalı

Valilik, sıcak havanın etkilerini en aza indirmek için vatandaşların güneş ışınlarının en yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkmamaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bol sıvı tüketimi ve serin ortamlarda bulunmanın önemine dikkat çekildi.

Yazin Icilecek Icecekler Nelerdir

Sıcak Hava Dalgası Tüm Ülkeyi Etkileyecek

Türkiye genelinde etkili olması beklenen sıcak hava dalgasının özellikle doğu bölgelerinde hissedileceği ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Erzurum Valiliği, vatandaşları bu süreçte dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amik Ovası'nda kavurucu sıcakta acı kapya biberi hasadı

Amik Ovası'nda kavurucu sıcakta acı kapya biberi hasadı