Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Çevre Erzincan ve Çevresinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!

Erzincan ve Çevresinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ardahan illerinde yarın kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Erzincan ve Çevresinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ardahan illerinde yarın (01.10.2024) kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Gök gürültülü sağanak yağışların bu bölgelerde etkili olacağı belirtilirken, özellikle sel, su baskını ve olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Erzincan ve Çevresinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı!

Fırtına etkisi güneybatıdan geliyor

Meteoroloji, rüzgarın yarın güney güneybatı yönlerden eseceğini ve Erzurum ile Ardahan çevresinde 60-80 km/saat hızla fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde ise 70-90 km/saat hızla kuvvetli fırtına beklendiğini bildirdi. Bu rüzgarların yapı ve ağaçlara zarar verebileceği, ulaşımda aksamalara yol açabileceği belirtilerek, tüm kurumların ve vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

Olası tehlikelere karşı önlemler alınmalı

Sel, su baskını, fırtına gibi doğrudan can ve mal kaybına neden olabilecek bu tür olaylara karşı Meteoroloji, başta yerel yönetimler olmak üzere vatandaşları tedbir almaya çağırdı. Yağış ve fırtına nedeniyle günlük aktivitelerde ve ulaşımda aksaklıklar yaşanabileceği öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye Nif Yaylası'nda Avrupa Kuş Gözlem Günü etkinliği

Fethiye Nif Yaylası'nda Avrupa Kuş Gözlem Günü etkinliği