Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Bodrum'da koku ve sineklere önlem

Bodrum'da koku ve sineklere önlem

MUSKİ Genel Müdürlüğü Bodrum Küçükbük Mahallesinde yaptığı çalışma ile bölgede ortaya çıkabilecek koku ve sinek probleminin önüne geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da koku ve sineklere önlem
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, turizm bölgelerinde meydana gelen atıksu sorunlarını çözmeye devam ediyor. Ekipler, özellikle denizlerin korunması için büyük çaba sarf ederek son olarak Bodrum Küçükbük bölgesindeki sorunu ortadan kaldırdı.

Küçükbük Mahallesi'nde Atıksu Sorununa Kalıcı Çözüm

Bodrum Küçükbük Mahallesi'ndeki terfi istasyonunda yapılan çalışma ile ekipler, terfi merkezine yeni bir jeneratör monte ederek ilave pompayı devreye aldı. Bu sayede arıtılan suyun herhangi bir bölgede göllenme yapması önlenmiş oldu. Böylelikle turizm bölgesi olan Küçükbük’te yaşanabilecek muhtemel koku ve sinek probleminin önüne geçildi.

Mahalle Muhtarı Ali Akbulut'tan Teşekkür

Küçükbük Mahallesi'nin talebini çok kısa sürede yerine getiren MUSKİ'nin çalışmaları, mahalle muhtarı Ali Akbulut tarafından takdirle karşılandı. Akbulut, 'Burada arıtmadan terfilerden bazen su taşıyordu ve doğaya zarar vermesinden korkuyorduk. Bu sorunu Ahmet Başkanımıza ilettik. En kısa sürede jeneratörler, terfiler, pompalar en iyi şekilde yenilendi ve bakımları yapıldı. Bizim uzun zamandır devam eden sorunumuzu çok kısa sürede çözdüğü için Ahmet Başkanımıza teşekkür ederim' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünye'de park halindeki tıra çarparak hayatını kaybetti

Ünye'de park halindeki tıra çarparak hayatını kaybetti