Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Çevre Batman'da Gök Gürültülü Dolu ve Şiddetli Yağış Felakete Yol Açtı

Batman'da Gök Gürültülü Dolu ve Şiddetli Yağış Felakete Yol Açtı

Batman'ın Sason ilçesinde meydana gelen şiddetli yağış ve dolu, sel ve heyelanlara sebep oldu. Meteoroloji uyarıda bulunurken, köy yolları ulaşıma kapandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Batman'da Gök Gürültülü Dolu ve Şiddetli Yağış Felakete Yol Açtı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Batman'ın Sason ilçesinde meydana gelen gök gürültüsü eşliğindeki dolu ve şiddetli yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Yaşanan yağışlar sonucunda birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, bölgede önlem alınması gerektiği vurgulandı.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Batman, Siirt, Diyarbakır ve çevre iller için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Sason ilçesinde öğle saatlerinde başlayan dolu yağışı, ardından gelen şiddetli yağmur nedeniyle sele dönüştü. Gök gürültüsü ile birlikte etkili olan yağış, ilçeyi karanlığa bürürken, sel ve heyelanlar köy yollarını ulaşıma kapattı.

Ulaşım Sorunları Devam Ediyor

Sel ve heyelanların yol açtığı ulaşım sorunları üzerine özel idare ekipleri harekete geçerek kapanan köy yollarını açma çalışmalarına başladı. Ekiplerin titizlikle yürüttüğü çalışmalarla, ulaşımın yeniden sağlanması için çaba harcanıyor.

Yağışın şiddetlenmeden önce ilçe merkezine düşen yıldırım anı, bir vatandaş tarafından fotoğraflandı. Fotoğrafta, adeta bir ip gibi yere paralel inen şimşek, yerde alevlerin yükselmesine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Antalya Narin İçin Konuştu: Bir Kereden Çok Şey Oldu

CHP Antalya Narin İçin Konuştu: Bir Kereden Çok Şey Oldu