Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Balık Kaybına Yol Açan Av Sepetlerini Topluyor

Balık Kaybına Yol Açan Av Sepetlerini Topluyor

Kastamonu'da amatör bir balıkçı, göletten yüzlerce av sepeti çıkarttı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balık Kaybına Yol Açan Av Sepetlerini Topluyor
KAYNAK: İHA

Kastamonu'nun Daday ilçesinde amatör bir balıkçı, Yumurtacı Göleti'nde gölete atılmış yüzlerce av sepeti buldu. Ahmet Fikret Tamsezer isimli balıkçı, botuyla açıldığı gölette 100'den fazla av sepetini çıkarttı. Bu sepetler yüzünden yüzlerce balığın telef olduğunu belirten Tamsezer, daha önce de benzer bir olay yaşandığını söyledi.

A W263517 01

Göletteki Av Sepetleri Yüzlerce Balık Kaybına Yol Açtı

Amatör balıkçı Ahmet Fikret Tamsezer, Daday ilçesindeki Yumurtacı Göleti'nde balık tutmak için hazırlık yaparken, göletin içinde atılmış yüzlerce av sepeti olduğunu fark etti. Balık tutarken oltasının kırıldığını belirten Tamsezer, kendi imkanlarıyla botunu kullanarak göletteki 100'den fazla av sepetini çıkardı. Sepetlerde telef olmuş yüzlerce balık bulunduğunu ifade eden Tamsezer, çıkaramadığı sepetler için arkadaşlarından yardım istediğini belirtti.

A W263517 03

Ekipler Daha Önce 150 Adet Av Sepeti Toplamıştı

Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinin bir hafta önce aynı göletten 150 adet av sepeti topladığını hatırlatan Ahmet Fikret Tamsezer, göletin av sepetleri ile dolu olduğunu ifade etti. Sepetlerin temizlenmesi için Bolu ve Karabük'ten şamandıra desteği geleceğini söyleyen Tamsezer, şamandıralar geldikten sonra kalan sepetlerin de çıkartılacağını belirtti.

A W263517 05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Belek'e 1 Buçuk Milyarlık Dev Yatırım

Belek'e 1 Buçuk Milyarlık Dev Yatırım