Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Aydın Kuşadası Plajları'nda Şezlong ve Şemsiye Düzenlemeleri

Aydın Kuşadası Plajları'nda Şezlong ve Şemsiye Düzenlemeleri

Kuşadası Belediyesi, kentin dünyaca ünlü plajlarını tatilciler için daha hijyenik ve konforlu hale getirmek amacıyla yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aydın Kuşadası Plajları'nda Şezlong ve Şemsiye Düzenlemeleri
KAYNAK: İHA

Kuşadası Belediyesi, dünyaca ünlü plajlarını tatilciler için daha hijyenik ve konforlu hale getirmek amacıyla önemli adımlar atıyor. Kentin plajlarında sunulan ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti ile hijyenik duş ve soyunma kabinleri, yerli ve yabancı turistlere 5 yıldızlı otel konforunda tatil imkanı sunuyor.

Başkan Ömer Günel'den Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye Hizmeti

Kuşadası Belediyesi, 401 bin 12 metrekare plaj alanına sahip olan Kuşadası'nda 20 Mayıs'tan itibaren ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasını hayata geçirdi. Hizmet, tatilciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkan Ömer Günel'in önderliğinde gerçekleştirilen bu uygulama, plajlarda modern ve hijyenik duş ile soyunma kabinlerinin de eklenmesiyle daha da genişletildi.

A W263610 01

Tatilcilerden Başkan Günel'e Teşekkür

Kuşadası'na ilk defa tatile geldiklerini belirten Güner Devlet, belediyenin sunduğu hizmetlerin kendilerini çok şaşırttığını ifade etti. Devlet, 'Kuşadası'ndaki plajlarda belediyenin başlattığı hizmetler, gerçekten etkileyici. Kilometrelerce uzunluktaki sahilde modern duş kabinleri ve soyunma odaları yer alıyor. Ücretsiz şemsiye ve şezlong hizmeti ise Türkiye'nin hiçbir yerinde benzeri bulunmayan bir uygulama. Kuşadası Belediyesi ve Başkan Ömer Günel'e teşekkür ediyoruz. Gelecekte tatil için ilk adresimiz Kuşadası olacak' dedi.

A W263610 02

Hijyen ve Konfor Ön Planda

Ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasını mükemmel olarak değerlendiren Ramazan Dirik, sahillerin her zaman hijyenik ve konforlu olduğunu belirtti. Dirik, 'Şezlong ve şemsiye hizmetinden faydalanabiliyoruz ve en yakın duş alanlarında rahatça duş alabiliyoruz. Tatilciler için tüm imkanlar düşünülmüş. Başkan Ömer Günel'e teşekkür ederim' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep FK Bruno Viana'yı kadrosuna kattı

Gaziantep FK Bruno Viana'yı kadrosuna kattı