Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Antalya Acıya Ortak Oldu! Mardin ve Diyarbakır Yangını Yasa Boğdu

Antalya Acıya Ortak Oldu! Mardin ve Diyarbakır Yangını Yasa Boğdu

Türkiye güne, Diyarbakır’da ve Mardin’de çıkan yangınlar ile uyanırken, Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınını yaşayan Antalya ise Diyarbakır’ın ve Mardin’in acısına ortak oluyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Acıya Ortak Oldu! Mardin ve Diyarbakır Yangını Yasa Boğdu
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Geçtiğimiz yıllarda Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınını yaşayan Manavgat’ın acısı hala tazeyken Diyarbakır ve Mardin’de çıkan yangınların acısına ortak olan Antalya, iki kente geçmiş olsun dilerken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Diyarbakır’ın Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağ ilçesi arasında meydana gelen yangında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye’m” dedi.

Muhittin Böcek Yangın

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasında meydana gelen yangında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

265399

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Diyarbakır ve Mardin’de çıkan yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, can kaybının artmamasını temenni ediyorum. Yangınlardan etkilenen bölge halkına ve ülkemize geçmiş olsun” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB'nin Ukrayna ve Moldova ile Üyelik Müzakereleri Başlıyor

AB'nin Ukrayna ve Moldova ile Üyelik Müzakereleri Başlıyor