Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Zonguldak'ın Devrek İlçesinde 70 Yaşındaki Mehmet Akkaş Gece Saldırıya Uğradı

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde 70 Yaşındaki Mehmet Akkaş Gece Saldırıya Uğradı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 70 yaşındaki Mehmet Akkaş, gece saatlerinde evine gitmek üzereyken saldırıya uğradı. Akkaş, saldırı sonucu ağır yaralanırken, olayın failleri hakkında çalışma başlatıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zonguldak'ın Devrek İlçesinde 70 Yaşındaki Mehmet Akkaş Gece Saldırıya Uğradı
KAYNAK: İHA

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşanan olayda, 70 yaşındaki Mehmet Akkaş gece saatlerinde evine gitmek üzereyken saldırıya uğradı. Yaşlı adam, darp sonucu ağır yaralanırken, köy muhtarından yardım istedi.

Olay, önceki gün Devrek ilçesinde meydana geldi. Mehmet Akkaş, gece saatlerinde misafirlikten dönerken beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Aldığı darbeler sonucunda ağır yaralanan Akkaş, köy muhtarına ulaşarak yardım talep etti. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Akkaş'ın başına çok sayıda dikiş atıldı.

Saldırganların Kimliği ve Şüpheler

Mehmet Akkaş, saldırganların kimliği konusunda jandarmaya bilgi verdi ve şikayetçi oldu. Akkaş, adalete güvendiğini belirtirken, olayın köy muhtarlığı seçimleriyle ilişkili olduğunu iddia etti.

İddialar 

Mehmet Akkaş, saldırının nedeninin kendisinin başka bir adaya oy vermesinin istenmesi olduğunu öne sürdü. Saldırı anını şu sözlerle aktardı: Üç kişi yoluma pusu kurdu, darp edildim. Başıma sopalarla vurulup ölümcül darbeler aldım. Akkaş, yaşadığı travmayı ve huzursuzluğunu dile getirirken, köydeki huzursuzluğun arttığını ve kendisinin de psikolojik olarak etkilendiğini belirtti. Bu kişiler daha önce yakınlarımın mallarına zarar vererek göz dağı verdiler. Benim köyde huzurum kalmadı" dedi. Mehmet Akkaş, yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatırken, kendisini darp edenler hakkında şikayetçi olduğunu ve adalete güvendiğini vurguladı. "Benim canım bir oydan önemli değil. Görüşlerim farklı olabilir. 70 yaşında bir insanım. Karşı koyacak durumum da yok diye ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak

Galatasaray Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak