Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Zabıtayı Döner Bıçağıyla Yaralayan Şüpheli Tutuklandı!

Zabıtayı Döner Bıçağıyla Yaralayan Şüpheli Tutuklandı!

İstanbul Bağcılar'da yaşanan olayda seyyar satıcı, zabıtayı döner bıçağıyla yaraladı. Tutuklanan şüpheli, cezaevine gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zabıtayı Döner Bıçağıyla Yaralayan Şüpheli Tutuklandı!
KAYNAK: İHA

İstanbul Bağcılar'da, Bağlar Mahallesi'nde seyyar satıcılık yapan bir kişi, zabıtayı döner bıçağıyla yaraladı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A W138355 01

Uyarıları Dikkate Almayan Satıcılarla Tartışma

6 Şubat'ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Bağcılar Belediyesi zabıta ekipleri, araçlarında seyyar satıcılık yapan 3 kişiye uyarıda bulundu. Ancak satıcılar uyarılara aldırmadı ve zabıta ekipleriyle tartışmaya başladı.

A W138355 02

Saldırı Anı

Tartışmanın büyümesiyle birlikte, bir satıcı kamyonetini olay yerinden kaçırmak istedi. Zabıta ekipleri müdahale etmeye çalıştı. Ancak bir satıcı, araçtan aldığı döner bıçağıyla zabıta memuru Yasin Çırak'a saldırdı. Çırak, kendisini korumak için elindeki sopayla saldırgana karşı koymaya çalıştı ancak kolundan yaralandı.

A W138355 05

Şüpheli Tutuklandı

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı zabıta memuru hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri saldırganı ve 2 kişiyi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli S.E., direnme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Biden'ın soruşturan raporda çarpıcı iddialar ortaya çıktı

Biden'ın soruşturan raporda çarpıcı iddialar ortaya çıktı