Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Yozgat'ta Kontrolden Çıkan Araç Akaryakıt İstasyonuna Çarptı:

Yozgat'ta Kontrolden Çıkan Araç Akaryakıt İstasyonuna Çarptı:

Yozgat'ta kontrolden çıkan bir otomobil, akaryakıt istasyonuna çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda can kaybı yaşanmazken, otomobil ve akaryakıt istasyonunda maddi hasar meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yozgat'ta Kontrolden Çıkan Araç Akaryakıt İstasyonuna Çarptı:
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Aydınlık Evler Mahallesi, Ankara Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, N AK 1905 yabancı plakalı bir otomobil kontrolden çıkarak bir akaryakıt istasyonuna daldı. Hızını alamayan sürücünün yönlendirmeyi kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, otomobilin çarptığı akaryakıt pompası devrildi. Kazanın ardından akaryakıt istasyonunda kısa süreli bir panik yaşandı.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kaza anının güvenlik kameralarına yansıdığı görüntüler, olayın şiddetini ve faciadan nasıl dönüldüğünü açıkça gösteriyor. Görüntülerde, otomobilin istasyona daldığı anlar net bir şekilde görülürken, benzin almak için dışarıda bekleyen bir vatandaşın son anda otomobili fark edip kendini kurtardığı dikkat çekti. Kaza sonrası, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

yaralanma yaşanmadı

Kazanın ardından, akaryakıt istasyonunda ve otomobilde ciddi maddi hasar oluştu. Neyse ki, kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatayspor, Antalyaspor Maçı İçin Mersin Erdemli'de Çalışmalara Devam Ediyor

Hatayspor, Antalyaspor Maçı İçin Mersin Erdemli'de Çalışmalara Devam Ediyor