Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Yeni Doğan Bebeğini Camdan Atan Cani Anne Tutuklandı!

Yeni Doğan Bebeğini Camdan Atan Cani Anne Tutuklandı!

Pendik'te yaşanan şok edici olayda, genç bir anne bebeğini birinci kattan atarak tutuklandı. Bebeğin sağlık durumu kritik seviyede olduğu belirtilirken, mahalle sakinleri olaydan derin üzüntü duydu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeni Doğan Bebeğini Camdan Atan Cani Anne Tutuklandı!
KAYNAK: İHA

Pendik'in Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yaşayan A.Y., sevgilisiyle yaşadığı hamilelik durumunu ailesinden sakladı. Ancak 1 Mart gecesi, sessiz sedasız bir şekilde dünyaya getirdiği bebeğini birinci kattan aşağı attı. Olayın ardından bahçede bulunan bir komşusu durumu fark ederek hemen polise haber verdi. Polis ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı ve A.Y. ile sevgilisi olduğu belirlenen D.Ç. adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Anne Tutuklandı, Sevgilisi Serbest Bırakıldı

Yakalanan şahıslar, suçlamayla karşı karşıya kalarak adli mercilere sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından anne A.Y., Sulh Ceza Hakimliği'ne tutuklama talebiyle sevk edildi. A.Y.'nin ailesi ve sevgilisi D.Ç. ise savcılıktaki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliği, A.Y.'nin "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçundan tutuklanmasına karar verdi ve hemen cezaevine gönderildi.

A W155891 02

Bebeğin Durumu Kritik

Düşme sonucu yaralanan bebeğin ise tedavi altına alındığı hastanede hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Pendik'te yaşanan bu üzücü olay, mahalle sakinlerini derinden sarstı. Hem bebeğin sağlık durumu hem de anne A.Y.'nin tutuklanması bölgede büyük bir endişe ve üzüntüye sebep oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF: 'YouTube'daki iddialar gerçeği yansıtmıyor'

TFF: 'YouTube'daki iddialar gerçeği yansıtmıyor'