Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 6 Gündür Aranıyor

Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 6 Gündür Aranıyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de kayboldu. Van Gölü sahilinde son görüldü. Güvenlik güçleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Van’da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş 6 Gündür Aranıyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nde birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 27 Eylül günü kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kayboldu. Genç kızın kayboluşu, ailesi, arkadaşları ve güvenlik güçleri için endişe verici bir hal aldı. Rojin’in son olarak Van Gölü sahilinde görüldüğü anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Van Gölü sahiline indi

Diyarbakır’dan Van’a üniversite kaydı için gelen Rojin Kabaiş, 27 Eylül günü yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline gitmek üzere yurttan ayrıldı. Güvenlik kameralarına göre, genç kız yolda annesiyle görüntülü konuşma yaptı ve bir büfeden alışveriş yaptıktan sonra sahile ulaştı. Göl kenarındaki bankta oturarak bir süre etrafı izleyen Rojin, daha sonra kameraların görüş açısından çıkarak kayıplara karıştı.

Baba Nizamettin Kabaiş gözyaşlarına boğuldu

Arama çalışmalarını yakından takip eden Rojin’in babası Nizamettin Kabaiş, kızının kaybolduğu gün yurt kapısında vedalaştıkları anları içeren güvenlik kamerası görüntülerini izlerken gözyaşlarını tutamadı. Acılı baba, yetkililerden kızının bulunması için ellerinden geleni yapmalarını talep ederken, aile ve arkadaşlar endişeyle haber beklemeye devam ediyor.

Arama çalışmaları devam ediyor

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı bir arama başlatarak Rojin Kabaiş’i bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sahil bölgesinde yoğunlaşan aramalar, çevredeki güvenlik kameralarının detaylı incelemesi ile destekleniyor. Ayrıca, genç kızın bulunması için vatandaşlardan da destek isteniyor. Rojin’in kaybolmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen henüz net bir bilgiye ulaşılamamış olması, endişeleri artırıyor.

Yetkililer, arama çalışmalarının devam edeceğini ve her ihtimalin değerlendirileceğini belirtti. Aile ve arkadaşlarının umutlu bekleyişi ise sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni avukatlık asgari ücret tarifesi yürürlüğe girdi

Yeni avukatlık asgari ücret tarifesi yürürlüğe girdi