Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Van'da Belediye 185 İşçinin İşine Son Verdi İşçiler Protesto Etti!

Van'da Belediye 185 İşçinin İşine Son Verdi İşçiler Protesto Etti!

Van'da, DEM Partili İpekyolu Belediyesi'nin 185 işçiyi işten çıkarmasını protesto etmek için sendika üyeleri ve işçiler belediye binası önünde toplandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van'da Belediye 185 İşçinin İşine Son Verdi İşçiler Protesto Etti!
KAYNAK: İHA

Van'da sendika üyeleri ve işçiler, DEM Partili İpekyolu Belediyesi'nin 185 işçiyi işten çıkarmasını protesto etmek için bir araya geldi. HAK-İŞ Van Şubesi önderliğinde gerçekleşen eylemde, sendika başkanı ve işçiler, belediyenin kararını sert bir şekilde eleştirdi.

DEM Partili İpekyolu Belediyesi, 185 işçinin işine son verirken, 380 kişinin de iş sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu. HAK-İŞ Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz, belediye başkanlarının bu kararını "haksız ve hukuksuz" olarak nitelendirdi.

Fatih Akdeniz, 31 Mart'ta seçimi kazanan DEM Partili Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ'ın 185 işçiyi 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın hemen sonrasında işten çıkarmasının emekçilere karşı bir saygısızlık olduğunu ifade etti. İşçilerin gece-gündüz demeden çalışmasına rağmen belediyenin onları işten çıkarmasını eleştirdi. Akdeniz, İpekyolu Belediye Başkanı Cevdet Altındağ'ı seçim öncesi işçilerden oy isteyip şimdi onları sırtından vurmakla suçladı. "Belediye başkanlarının bu tutumu, emekçiye olan samimiyetsizliğin bir göstergesidir" dedi. Ayrıca, 380 kişinin daha işten çıkarılma ihtimaline dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Huzurevi Cinayeti Zanlısının Söyledikleri Kan Dondurdu

Antalya'da Huzurevi Cinayeti Zanlısının Söyledikleri Kan Dondurdu