Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Uşak’ın Eşme İlçesindeki Yangın Manisa Sınırına Ulaştı: Sarıgöl'de Köy Boşaltıldı

Uşak’ın Eşme İlçesindeki Yangın Manisa Sınırına Ulaştı: Sarıgöl'de Köy Boşaltıldı

Uşak’ın Eşme ilçesinde başlayan orman yangını, rüzgarın etkisiyle Manisa sınırına ulaştı. Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bulunan Şeyhdavutlar köyü ve Demirciler köyü tedbir amacıyla boşaltıldı. Yangına havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uşak’ın Eşme İlçesindeki Yangın Manisa Sınırına Ulaştı: Sarıgöl'de Köy Boşaltıldı
KAYNAK: İHA

Uşak’ın Eşme ilçesinde, otluk alanda başlayan ve hızla ormanlık ile meşelik alana sıçrayan yangın, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. 4 gündür Gördes yangınıyla mücadele eden Manisa il sınırına dayanan yangın, tedbir amaçlı bazı köylerin boşaltılmasına neden oldu.

Manisa’da Bir Köy Tedbir Amaçlı Boşaltıldı

Yangının Manisa sınırına ulaşmasının ardından, Sarıgöl ilçesi sınırları içerisindeki Şeyhdavutlar köyü ve köye bağlı Demirciler köyü tedbir amacıyla boşaltıldı. Manisa'nın Uşak sınırındaki bu köylerde yaşayanların güvenliği için önlemler alındı. Boşaltma kararının ardından köylerdeki evler ve yerleşim alanları boşaltıldı.

Müdahaleler Devam Ediyor

Yangına havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor. Uşak’ın Eşme ilçesinde çıkan yangının kontrol altına alınması için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. Alevlerle mücadele etmek için bölgeye gönderilen ekipler, rüzgarın etkisiyle büyüyen yangını söndürme çalışmalarını sürdürmekte.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas’tan Gazze Ateşkes Müzakerelerine İlişkin Sert Tepki

Hamas’tan Gazze Ateşkes Müzakerelerine İlişkin Sert Tepki