Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Ter*r Operasyonunda Amerikan ve Jamaika Doları Ele Geçirildi!

Ter*r Operasyonunda Amerikan ve Jamaika Doları Ele Geçirildi!

Aksaray'da gerçekleştirilen ter*r operasyonunda Amerikan ve Jamaika dolarları ele geçirildi. Operasyonda toplam 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çeşitli para birimleri ve diğer belgeler bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ter*r Operasyonunda Amerikan ve Jamaika Doları Ele Geçirildi!
KAYNAK: İHA

Aksaray'da gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı ve FETÖ operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise Amerikan Doları, Jamaika Doları, Mexico Pesosu, Suudi Arabistan Riyali, Romanya Lei ve Türk Lirası ile birlikte çeşitli dokümanlar ele geçirildi. Operasyon kapsamında toplamda 3 kişi gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

Operasyon, Aksaray merkezde 5 ayrı adrese yönelik olarak gerçekleştirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Ter*r Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen operasyon, "Göçmen Kaçakçılığı, Silahlı Ter*r Örgütüne Üye Olma (FETÖ/PDY), Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama Suçu" kapsamında gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 3 şüphelinin peşine düşüldü ve il Emniyet Müdürlüğü Ter*rle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda şahısların ikametleri belirlendi. Şüpheliler bir süre teknik ve fiziksel olarak takibe alındıktan sonra operasyon için düğmeye basıldı ve Aksaray merkezde 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

A W141229 01

Ele Geçirilenler ve Gözaltına Alınanlar

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, ikamet ve iş yerlerinde geniş çaplı aramalara maruz kaldı. Yapılan aramalarda 42 adet "F" serisi 1 dolar banknot, Amerikan Doları, Jamaika Doları, Mexico Pesosu, Suudi Arabistan Riyali, Romanya Lei ve Türk Lirası banknotları ele geçirildi. Bununla birlikte 3 adet laptop, 9 adet cep telefonu, 1 adet USB bellek, banka dekontları, not defterleri, hafıza kartları, sim kartlar ve çeşitli dokümanlar da bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti’den Antalya’nın Sel Felaketi İçin Kanun Teklifi

İYİ Parti’den Antalya’nın Sel Felaketi İçin Kanun Teklifi