Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Tekirdağ'da 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor

Tekirdağ'da 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde c*nsel ist*smara uğradığı iddia edilen 2 yaşındaki Sıla Y., 26 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tekirdağ'da 2 Yaşındaki Sıla Bebek Yaşam Mücadelesi Veriyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, komşularının çocukları tarafından cinsel istismar ve şiddete maruz kaldığı iddia edilen 2 yaşındaki Sıla Y., 26 gündür Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altında. Entübe halde yaşam mücadelesi veren Sıla'nın durumu kritik.

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor

Olayın ardından hastaneye kaldırılan küçük Sıla, yoğun bakımda entübe durumda tutulurken, ailesi ve yakınları hastane önünde umutlu bir haber bekliyor.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla Y., ailesi tarafından rahatsızlanınca hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan muayenede, küçük çocuğun vücudunda darp izleri tespit edildi ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Ameliyat edilen Sıla Y., yoğun bakımda entübe durumda tedavi görmeye devam ediyor.

Sıla'nın durumunun ciddiyeti üzerine başlatılan soruşturmada, anne B.Y., üvey baba ve komşuların çocukları olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalar sonrasında, anne B.Y. ile komşuların 13 ve 14 yaşlarındaki çocukları tutuklandı. Ayrıca, tutuklanan kişilere ek olarak dün, üvey baba ve 18 yaşından küçük zanlılardan birinin babası da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece, olayla ilgili olarak tutuklanan kişi sayısı 5'e yükseldi.

Olayla ilgili olarak ailenin 5 yaşındaki diğer çocuğu koruma altına alındı. Sosyal Hizmetler ekipleri tarafından yapılan işlemler sonrası, çocuğun güvenliği sağlanarak koruma tedbiri alındı.

Yoğun bakımda tedavi gören Sıla bebeğin sağlık durumu kritik durumda. Doktorlar, küçük kızın yaşam mücadelesinin devam ettiğini ve tedavi sürecinin yakından takip edildiğini belirtiyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'nın Göz Bebeği Konyaaltı'nda Yine Sahil Kiralanacak!

Antalya'nın Göz Bebeği Konyaaltı'nda Yine Sahil Kiralanacak!