Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Tartışma Sırasında 5 Yaşındaki Kızını ve Eşini Vurdu! Küçük Çocuk Hayatını Kaybetti

Tartışma Sırasında 5 Yaşındaki Kızını ve Eşini Vurdu! Küçük Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya'nın Kulu ilçesinde yaşanan aile içi tartışma kanlı bitti. Baba, eline aldığı tüfekle eşine ateş etmek isterken, araya giren 5 yaşındaki kızını ve eşini vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tartışma Sırasında 5 Yaşındaki Kızını ve Eşini Vurdu! Küçük Çocuk Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trajik olay, aile içi şiddetin bir kez daha acı yüzünü gösterdi. Kemaliye Mahallesi'nde yaşanan bu dramda, Mehmet Ö. isimli bir kişi, tartıştığı eşi S.Ö.'ye tüfekle ateş etmek istediği sırada, araya giren 5 yaşındaki kızını vurdu. Olayda, küçük kız Hiranur Özer hastanede hayatını kaybederken, anne S.Ö.'nün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tartışma silahlı kavgaya dönüştü

Olay, akşam saatlerinde Kemaliye Mahallesi'nde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Ö. ile eşi S.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi sonucu, Mehmet Ö. eline aldığı tüfekle eşine ateş etmek istedi. Ancak bu sırada araya giren 5 yaşındaki kızları Hiranur Özer, babasının tüfeğinden çıkan saçmalarla vuruldu.

Küçük kız hastanede hayatını kaybetti

Olayın ardından, ihbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralanan küçük kızı ve annesini hemen Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hiranur Özer burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne S.Ö.'nün ise ayağına isabet eden saçmalar nedeniyle tedavi altına alındığı ve ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Baba gözaltına alındı

Olayın ardından, polis ekipleri Mehmet Ö.'yü gözaltına aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de yatta rahatsızlanan vatandaşı Sahil Güvenlik kurtardı

Fethiye'de yatta rahatsızlanan vatandaşı Sahil Güvenlik kurtardı