Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Taksi Durağı Saldırısı: Mamak'ta Husumet Kanlı Bitti

Taksi Durağı Saldırısı: Mamak'ta Husumet Kanlı Bitti

Mamak ilçesindeki taksi durakları arasında yaşanan şiddet olayı kanlı bir sonuca ulaştı. Bir taksi şoförü, meslektaşları tarafından pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Olayın ardından, polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taksi Durağı Saldırısı: Mamak'ta Husumet Kanlı Bitti

Başkent Ankara'nın Mamak ilçesinde, taksi durakları arasındaki husumet kanlı bir olayla son buldu. Bugün yaşanan kavgada bir sürücü, pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Tartışma ve Saldırı

Olay, Mamak ilçesinde bulunan bir taksi durağında gerçekleşti. İddialara göre, ilçedeki iki farklı taksi durağı çalışanları arasındaki sürtüşmeler bugün şiddetle sonuçlandı. Yolcu alma sebebiyle yaşanan tartışmanın ardından, A.K. isimli taksi şoförü, beraberindeki kalabalık bir grupla birlikte meslektaşı F.K.'nın durağını bastı.

A W137885 02

Şiddetin Boyutları

Beraberinde getirdiği pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan saldırgan, çevreye dehşet saçtı. Olay yerinden kaçan saldırgan ve beraberindekiler, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edilmesine neden oldu. Yaralanan F.K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Neyse ki, yaralının hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

A W137885 01

Tepkiler ve İfadeler

Saldırıya uğrayan taksi durağı çalışanları, yaşadıkları korkunç olayı dile getirerek yetkililerden yardım talep etti. Durağın Başkanı Kenan Çalkan, saldırının bir sürtüşme sonucu değil, planlı bir eylem olduğunu belirtti. Çalkan, "Esas hedef bendim ama diğer arkadaşımız vurulmuş. Olayı planlamışlar önceden. 4-5 senedir sürtüşmeler yaşanıyordu zaten. Geçtiğimiz aylarda yaşanan bir tartışma sonrası tahrikler artmaya başlamıştı" dedi.

A W137885 04

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla harekete geçti. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı’nın Dönüşü Bekleniyor

Türkiye'nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı’nın Dönüşü Bekleniyor