Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sultangazi'de Bebeği Cami Önüne Bırakan 3 Kişi Yakalandı

Sultangazi'de Bebeği Cami Önüne Bırakan 3 Kişi Yakalandı

Sultangazi'de, bir bebeği cami önüne bırakan üç kişi polis tarafından yakalandı. Olay, dün Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. Cami önünde bebek bulan vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri hızlıca harekete geçti ve olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sultangazi'de Bebeği Cami Önüne Bırakan 3 Kişi Yakalandı
KAYNAK: İHA

Sultangazi'de, bir bebeği cami önüne bırakan üç kişi polis tarafından yakalandı. Olay, dün Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. Cami önünde bebek bulan vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri hızlıca harekete geçti ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bebek Hastaneye Kaldırıldı

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, bebeği kontrol edilmek üzere hastaneye sevk etti. Sağlık durumu kontrol edilen bebeğin, herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirlendi. Polis, olayla ilgili detaylı bir araştırma başlattı.

Şüpheliler Yalan Beyanda Bulundu

Yapılan araştırmalarda, bebeği cami önünde bulduklarını iddia eden İ.Ö. (18) ve M.Z.Ö. (17) isimli şahısların, aslında bebeği kendilerinin bıraktığını ve bu eylemi son anda vazgeçerek gizlemeye çalıştıkları ortaya çıktı. İ.Ö. ve M.Z.Ö.’nün ifadeleri üzerine, olayın daha da derinlemesine incelenmesiyle birlikte yeni bilgilere ulaşıldı.

Bebeğin Anne ve Babası Belirlendi

Devam eden soruşturma sonucunda, İ.Ö.'nün amcasının oğlu R.Ö. (17) tarafından arandığı ve bebeğin R.Ö. tarafından İ.Ö.'ye teslim edildiği belirlendi. Bebeğin anne ve babasının ise R.Ö. (17) ve G.D. (17) olduğu tespit edildi. Anne G.D. (17), tedavi amacıyla hastaneye sevk edilirken, İ.Ö., M.Z.Ö. ve R.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.

Adli Süreç Başladı

Yakalanan İ.Ö., M.Z.Ö. ve R.Ö., "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis yetkilileri aile içi şiddet ve çocuk istismarına karşı daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Eşini Ve Ailesine Kıydı! Bebeğini Alıp Kaçtı

Adana'da Eşini Ve Ailesine Kıydı! Bebeğini Alıp Kaçtı