Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sultangazi'de At Eti Baskını: At Eti ve 3 At Bulundu

Sultangazi'de At Eti Baskını: At Eti ve 3 At Bulundu

Sultangazi'de at kesimi ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda 3 at ile birlikte kamyonet ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sultangazi'de At Eti Baskını: At Eti ve 3 At Bulundu
KAYNAK: İHA

Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine polis ve zabıta ekipleri harekete geçti. Gece saatlerinde gerçekleşen operasyonda kesim için bekletildiği belirlenen 3 at ile kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirildi.

Merkez Habibler Mahallesi'nde yaşanan olay, dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ve belediye zabıta ekipleri, at kesimi yapıldığı belirtilen adrese operasyon düzenledi.

İhbarı değerlendiren ekipler, Merkez Habibler Mahallesi'nde at kesimi yapıldığı iddia edilen adrese baskın düzenledi. Operasyon sonucunda bir ahırda kesim için bekletildiği öne sürülen 3 at ile ahırın yakınındaki bir kamyonette at eti ve sakatatları bulundu.

Şüphelilerin İzleri Sürülüyor

Olay yerinde yapılan incelemelerde, kesim işlemini gerçekleştiren kişilere ait olduğu düşünülen iki gecekondu da arandı. Ancak şüphelilerin baskın öncesinde evlerini terk ettikleri belirlendi. Polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalanmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Atlar ve Kamyonet Muayene Ediliyor

Operasyon sonrasında, ahır içerisinde bulunan 3 at Sultangazi Belediyesi'ne ait binicilik tesislerine götürülerek burada muhafaza altına alındı. Ayrıca, at eti ve sakatatlarının yüklü olduğu kamyonet ise inceleme için Sultangazi Belediyesi veterinerlik işleri şefliğine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metin Akpınar’ın Kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı’nın Programına Katıldı

Metin Akpınar’ın Kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı’nın Programına Katıldı