Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Son dakika! Narin soruşturmasında annesi ve ağabeyi dahil 9 tutuklama

Son dakika! Narin soruşturmasında annesi ve ağabeyi dahil 9 tutuklama

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cansız bedeni kaybından 19 gün sonra bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında anne Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran, dahil 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika! Narin soruşturmasında annesi ve ağabeyi dahil 9 tutuklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, anne Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Soruşturma sürecinde, 3 kişi adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edilirken, 10 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında Narin Güran’ın babası Arif Güran da bulunuyor.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, 2 ağabeyi, 4 amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler daha sonra adliyeye getirildi.

9 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ


Zanlılardan anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran'ın da olduğu 9'u tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edilirken, 10'u serbest bırakıldı. Baba Arif Güran da serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narin'in annesinin ifadesi ortaya çıktı: Yanlışlıkla oldu

Narin'in annesinin ifadesi ortaya çıktı: Yanlışlıkla oldu