Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Son Dakika! Dilan Polat Engin Polat'ın tutuksuz yargılanmalarına karar verildi

Son Dakika! Dilan Polat Engin Polat'ın tutuksuz yargılanmalarına karar verildi

Son Dakika! Dilan Polat Engin Polat tutuksuz yargılanmalarına karar verildi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son Dakika! Dilan Polat Engin Polat'ın tutuksuz yargılanmalarına karar verildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Mahkeme, Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat’ın tutuksuz yargılanmalarına karar verdi. Mahkeme ara kararını açıkladı. Dilan Polat, Engin Polat Sezgin Polat hakkında tutuksuz yargılanmalarına karar verildi.

Son Dakika! Dilan Polat Engin Polat'ın tutuksuz yargılanmalarına karar verildi

Kasım ayından bu yana tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlattıkları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat mahkeme öncesi 'Suçum yok' diyerek yere yığıldı. Öte yandan gazeteci Emrullah Erdinç, davada sanıkları şok eden bir gelişme yaşandığını paylaştı.

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin-Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti.

YERE YIĞILDI

Gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın mahkeme salonuna girerken yere yığıldığını ve 'Allah'ım hiçbir suçum yok' diye bağırdığını aktardı. Dilan Polat'ın salondan çıkarılması istendi, ancak avukatlar salonda kalmasını talep etti.

ÖZGECAN ASLAN'IN KATİLLERİNİ VURAN KİŞİ Mİ?

Erdinç, duruşmada sanıkları şok eden bir gelişme yaşandığını kaydetti. Mahkemeye Gültekin Alan isminde biri tarafından sunulan dilekçede, 'Paralar benim, o kara paraların sahibi benim. Ayhan Bora Kaplan ve Barış Boyun 15 Temmuz kahramanıdır, Banu Parlak'ın iş yerini Daltonlar çetesine ben kurşunlattım' denilmişti. Sanıklar bu kişiyi tanımadıklarını belirtti. Erdinç, Gültekin Alan ismini Özgecan Aslan'ın katilini vuran kişi olarak bildiğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa'da Gidilecek En İyi Plajlar

Gazipaşa'da Gidilecek En İyi Plajlar