Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şişli’de Sözlü Tartışma Kanlı Bitti

Şişli’de Sözlü Tartışma Kanlı Bitti

Şişli'de bir sokak ortasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Saldırgan, karşısındaki kişiyi silahla yaralayarak kaçmaya çalıştı, ancak polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Şişli'nin Eskişehir Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olay, sakinleri büyük bir korku ve endişeye sürükledi. Sokakta yürüyen iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Olay

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şişli’de Sözlü Tartışma Kanlı Bitti
KAYNAK: İHA

Şişli'nin Eskişehir Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olay, sakinleri büyük bir korku ve endişeye sürükledi. Sokakta yürüyen iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Olayın failleri H.M.G. ve H.İ.U. arasında yaşanan gerilim, bir tarafın belinden çıkardığı silahla kontrolden çıktı.

A W265170 04

Sağlık Ekipleri Yaralıyı Hızla Hastaneye Kaldırdı

Tartışmanın büyümesi üzerine, H.İ.U. yanındaki ruhsatsız tabancayı çıkararak, H.M.G.’yi hedef aldı. Açılan ateş sonucu, H.M.G. yaralanarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirmesiyle, olay yerine kısa sürede müdahale edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık görevlileri, yaralıyı ambulansla hastaneye sevk etti. H.M.G.’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

A W265170 03

Zanlı, Olay Yerinde Yakalandı

Olayın ardından kaçmaya çalışan saldırgan H.İ.U., polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle olay yerinde yakalandı. Şüphelinin yanında bulundurulan ruhsatsız silah da delil olarak ele geçirildi. H.İ.U., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

A W265170 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Konyaaltı'nda icradan satılık 38 m² daire

Antalya Konyaaltı'nda icradan satılık 38 m² daire