Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şişli'de kıraathane önünde bayram infazı!

Şişli'de kıraathane önünde bayram infazı!

İstanbul'un ilçesi Şişli'de bir kıraathane önünde meydana gelen silahlı saldırıda 30 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul'un ilçesi Şişli'de bulunan Kuştepe Mahallesi'nde bir kıraathanenin önünde meydana gelen olayda, 30 yaşındaki bir genç, seyir halindeki bir araçtan silahlı saldırıya maruz kaldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, genç ağır şekilde yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

A W180882 02

Olay Anı Kameralara Yansıdı

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, Rıdvan Özyer isimli genç, sokak üzerinde bulunan bir kıraathanede vakit geçiriyordu. Bir ara kapı önüne çıkan genç, aniden seyir halinde olan bir araçtan açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralandı. Saldırı anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kıraathanenin içerisinde bulunanlar ise panik içinde dışarı çıktı.

A W180882 01

Saldırının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ağır yaralı genç, Çağlayan'daki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.

A W180882 04

Saldırganların gerçek hedefinin başka biri olduğu iddia edildi. Rıdvan Özyer'i telefonla arayarak hedef şahsın yerini sormaya çalıştıkları ancak genç adamın bilmediği için söyleyemediği belirtildi. Bu nedenle, saldırganların genç adamı hedef aldığı düşünülüyor.

A W180882 03

Emniyette 30 Kaydı Çıktı

Olay sonrasında yapılan incelemelerde, Rıdvan Özyer'in emniyette çeşitli suçlardan yaklaşık 30 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Özyer'in cenazesi, olayın ardından bir gün sonra defnedildi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz’de Mülteci Teknesi Alabora Oldu: 8 Kişi Hayatını Kaybetti

Akdeniz’de Mülteci Teknesi Alabora Oldu: 8 Kişi Hayatını Kaybetti