Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Şile Açıklarında Seyreden Gemide Yangın Çıktı Korkunç Görüntüler

Şile Açıklarında Seyreden Gemide Yangın Çıktı Korkunç Görüntüler

Kumkapı'dan Zonguldak'a seyreden bir gemide Şile açıklarında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri ve Kıyı Emniyeti müdahale etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şile Açıklarında Seyreden Gemide Yangın Çıktı Korkunç Görüntüler
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Sabah saatlerinde, Kumkapı'dan Zonguldak'a doğru seyreden 62 metre uzunluğundaki bir gemide Şile açıklarında yangın çıktı. 

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Kıyı Emniyeti ekipleri olaya hızla müdahale etti

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yangının duyulmasının ardından KURTARMA-12 römorkörü ve KEGM-5 hızlı tahlisiye botu olay yerine hızla yönlendirildi. Gemide çıkan yangına müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına almayı başardı. Şu anda gemide soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangının gemi personeli üzerindeki etkisi

Yangın sırasında gemi personelinin durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, olayın ciddi bir can kaybına yol açmadığı düşünülüyor. Kıyı Emniyeti yetkilileri, yangının daha fazla yayılmasını engellemek ve geminin güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, resmi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kumkapı'dan Zonguldak'a seyreden 62 metre boyundaki gemide, Şile açıklarındayken yangın çıktığı ihbarı alınmıştır. Yangına müdahale etmek üzere KURTARMA-12 römorkörümüz ve KEGM-5 hızlı tahlisiye botumuz ivedilikle olay yerine sevk edilmiştir. Söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmektedir."

Soğutma çalışmaları devam ediyor

Olay yerine intikal eden itfaiye ve Kıyı Emniyeti ekiplerinin gemideki yangını tamamen kontrol altına aldığı, ancak soğutma çalışmalarının bir süre daha devam edeceği öğrenildi. Ekipler, yangının tekrar alevlenmesini önlemek amacıyla titizlikle çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Reyhanlı'da motosiklet duvara çarparak iş yerine girdi

Hatay Reyhanlı'da motosiklet duvara çarparak iş yerine girdi