Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Silahlı Kuyumcu Soygununda 1 Milyon Lira Değerinde Altın Çalındı

Silahlı Kuyumcu Soygununda 1 Milyon Lira Değerinde Altın Çalındı

İstanbul Kartal’da bir kuyumcu dükkanı, gece yarısı silahlı hırsızlar tarafından soyuldu. Kepenkleri kıran hırsızlar, 1 milyon lira değerindeki altınları çalıp kaçtı. Soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Silahlı Kuyumcu Soygununda 1 Milyon Lira Değerinde Altın Çalındı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul’un Kartal ilçesi Cevizli Mahallesi’nde yaşanan soygun, 04.50 sıralarında meydana geldi.

 Gece yarısı bir kuyumcu dükkanına saldıran silahlı hırsızlar, levye kullanarak kepenk ve kapı kilitlerini kırdı. Hırsızlar, tezgah ve vitrindeki camları kırarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çaldıktan sonra kaçtı.

Mahalle sakinleri müdahale etmeye çalıştı

Soygun sırasında kuyumcu dükkanının bulunduğu apartmanda oturan bazı vatandaşlar, hırsızları durdurmak için ne buldularsa üzerlerine attı. Alarmın çalması ve vatandaşların bağırışları üzerine panikleyen hırsızlar, çevreye ateş ederek kaçmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, soygunla ilgili inceleme başlattı.

Soğanla karşılık verdiler

Soygunu balkondan izleyen mahalle sakini Emine Ocak Demet, olayı fark eder etmez eline geçen iki soğanı hırsızların üzerine attı. Demet, “Bir sese uyandık, kuyumcuyu soyuyorlardı. Ben de hemen soğan aldım ve iki tane soğan fırlattım. Onlar da silahlarını bize doğrulttu ve ateş ettiler" diye konuştu.

Camdan ateş açtılar

Soygun sırasında evinde olan Tufan Ertuğrul ise kuyumcunun soyulduğunu görünce bağırarak hırsızları uyarmaya çalıştı. Ancak hırsızlar kaçarken Ertuğrul’a ateş açtı. “Sabahleyin kedime mama vermeye kalktım, kuyumcuyu soyduklarını gördüm. Hırsızlar kaçarken bana ateş etti, şans eseri yara almadım ama mermiler camıma isabet etti” dedi.

1 milyon lira değerinde altın çalındı

Kuyumcu dükkanının sahibi Bahattin Gündüz, hırsızların büyük bir hızla hareket ettiğini belirterek, “Gece saatlerinde dükkana 5 kişi arabayla gelip levyeyle kepenkleri kırarak içeri girdiler. Yaklaşık 1 milyon lira değerinde altın çaldılar. Mahalle sakinleri durdurmaya çalıştı ama hırsızlar çevreye ateş açarak kaçtı" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP Gençlik Kolları Başkanı valiliğe atandı

AKP Gençlik Kolları Başkanı valiliğe atandı