Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Seçil Erzan'ın Tutukluluğunun devamına karar verildi

Seçil Erzan'ın Tutukluluğunun devamına karar verildi

Ünlü isimler arasında yer alan Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da aralarında bulunduğu birçok kişiyi yüksek kar getirisi vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın tutukluluk hali devam etme kararı alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seçil Erzan'ın Tutukluluğunun devamına karar verildi

Ünlü isimler arasında yer alan Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da aralarında bulunduğu birçok kişiyi yüksek kar getirisi vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın tutukluluk hali devam ediyor. Erzan'ın özel fon vaadiyle gerçekleştirdiği dolandırıcılık olaylarına ilişkin süreç, mahkeme tarafından değerlendirildi.

Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, Erzan'ın suçlamalarla ilgili olarak adli sürecin sürdüğünü ve bu süreçte tutuklu kalmasının uygun olduğuna hükmetti. Erzan'ın özellikle yüksek kar getirili özel fon vaadiyle tanınan bir dolandırıcılık şebekesinin başında olduğu iddia ediliyor.

Olay, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların yanı sıra birçok işadamını etkisi altına almış durumda. Erzan'ın, mağdurlardan topladığı paraları gerçek bir fon gibi yönetmediği ve şahsi harcamalarda kullandığı iddia ediliyor.

Mahkeme süreci devam ederken, Erzan'ın dolandırıcılık faaliyetlerine ilişkin daha fazla ayrıntı ortaya çıkabilir. İddiaların somut delillerle desteklenip desteklenmediği ve mahkemenin vereceği son karar, sürecin nasıl ilerleyeceğini belirleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika! İsrail Gazze Şeridi'nden geri çekiliyor!

Son Dakika! İsrail Gazze Şeridi'nden geri çekiliyor!