Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Seçil Erzan’ın Cezaevi Aracı Kaza Yaptı! Kaza mı, Suikast mi?

Seçil Erzan’ın Cezaevi Aracı Kaza Yaptı! Kaza mı, Suikast mi?

Tanınmış futbolcuların dolandırıldığı iddia edilen davada şok bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan’ın cezaevi aracı kaza yaptı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seçil Erzan’ın Cezaevi Aracı Kaza Yaptı! Kaza mı, Suikast mi?
KAYNAK: İHA

Yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı dava, futbol camiasının da dikkatle takip ettiği bir süreci başlattı. Aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu 28 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Erzan, bugün yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

A W211686 03

Erzan Başka Bir Araçla Mahkemeye Getirildi

Mahkemeye gitmek üzere cezaevinden alınan Seçil Erzan'ın bulunduğu araç, Büyükçekmece civarında bir kaza geçirdi. Aracın ön camına isabet eden bir taş nedeniyle cam patladı. Kazanın ardından, Erzan başka bir araçla mahkemeye yetiştirildi ancak bu durum yaklaşık bir saatlik gecikmeye neden oldu. Mahkeme salonunda, Erzan'ın ve diğer sanıkların duruşması büyük bir merakla bekleniyor.

A W211686 02

Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık İddiası

Banka müdürü Seçil Erzan'ın, "Fatih Terim Fonu" adı altında yüksek kar vaadiyle insanları dolandırdığı iddiaları yargı sürecinde ön plana çıkıyor. Dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya olan Erzan, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilirken yaşanan kaza ise olayın seyrini değiştirdi. Lastik patlaması sonucu meydana gelen kazada, herhangi bir yaralanma olmazken, Seçil Erzan'ı taşıyan aracın camı zarar gördü.

A W211686 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK’nın eski binası satılığa çıkartıldı

SGK’nın eski binası satılığa çıkartıldı