Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sarıyer'de Saplantılı Olduğu Kadının Eşinin Aracına Silahlı Saldırı Düzenledi

Sarıyer'de Saplantılı Olduğu Kadının Eşinin Aracına Silahlı Saldırı Düzenledi

Sarıyer Yeniköy'de geçtiğimiz ay yaşanan olayda, 31 yaşındaki Muhammet D., saplantılı aşık olduğu kadının eşinin aracına silahlı saldırı düzenledi. Kadının, kendisine sürücü kursunda yaptığı özel ders teklifini reddetmesi üzerine peşini bırakmayan şahıs, olay yerinde yakalanarak tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarıyer'de Saplantılı Olduğu Kadının Eşinin Aracına Silahlı Saldırı Düzenledi
KAYNAK: İHA

Sarıyer Yeniköy'de geçtiğimiz ay yaşanan olayda, 31 yaşındaki Muhammet D., saplantılı aşık olduğu kadının eşinin aracına silahlı saldırı düzenledi. Kadının, kendisine sürücü kursunda yaptığı özel ders teklifini reddetmesi üzerine peşini bırakmayan şahıs, olay yerinde yakalanarak tutuklandı. Dehşet anları kameralara yansırken, şahsın polis olduğu yalanı ortaya çıkınca mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

Olay, Sarıyer Yeniköy'de saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Evinde oturan ve makam şoförlüğü yapan Muzaffer Ç., birkaç el silah sesi duyduktan sonra dışarı çıkarak aracının kurşunlandığını ve yerde boş kovanları gördü. Polis ekiplerine haber veren Muzaffer Ç., saldırganın kimliğinin tespit edilmesiyle rahat bir nefes aldı. Siyah plakasız bir motosikletle olay yerinde görülen şahsın, daha önce de bölgede gezindiği tespit edilen Muhammet D. olduğu belirlendi.

Polise “Polisim” Diyen Şahsın Oyunu Ortaya Çıktı

Polis ekipleri tarafından yakalanan Muhammet D., kendisini polis olarak tanıtıp, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yaptığını iddia etti. Ancak kimliği araştırıldığında, şahsın polis olmadığı ve insanları korkutmak için bu yalanı söylediği anlaşıldı.

Gözaltına alınan Muhammet D.'yi, aracı kurşunlanan Muzaffer Ç.'nin eşi Funda Ç. tanıdı. Funda Ç., Muhammet D.'yi sürücü kursundan tanıdığını ve özel ders teklifini reddettiğini belirtti. Funda Ç., ayrıca D.'nin kendisini telefonla arayarak para istediğini, vermeyince tehdit ve hakarette bulunduğunu ve bu nedenle telefon numarasını değiştirdiğini söyledi.

Dışarıdan Silah Sesleri Duydum

Olay esnasında evinde bulunan Sabire Çiftçi, “Ben evdeydim. Dışarıdan bir ses duydum. Aşağıda da polisler var. Orada bir şey var zannettim. Dışarı çıkıp bakmadım. Olaydan haberim yok. Ben iki el ateş sesi duydum. Ben polisler zannettim” diye konuştu.

Saplantılı Aşık Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Muhammet D., sevk edildiği adliyede “mala zarar verme” ve “tehdit-hakaret” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hazar Vural Jane Kimdir? Hazar Vural Jane'nin Eşi Kimdir? Murat Jane ile İlişkisi Nedir?

Hazar Vural Jane Kimdir? Hazar Vural Jane'nin Eşi Kimdir? Murat Jane ile İlişkisi Nedir?