Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sapanca'da Market Çalışanı Silahlı Saldırıya Uğradı

Sapanca'da Market Çalışanı Silahlı Saldırıya Uğradı

Sapanca ilçesinde bulunan bir markette, reyon çalışanı R.A., iddiaya göre aralarında husumet bulunan bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı R.A. hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sapanca'da Market Çalışanı Silahlı Saldırıya Uğradı
KAYNAK: İHA

Sapanca ilçesine bağlı Göl Mahallesi'nde bulunan bir market, bugün öğle saatlerinde korkunç bir olaya sahne oldu. Marketin reyon bölümünde görevli olan R.A. (47), iddiaya göre aralarında husumet bulunan A.Ö. (20) tarafından silahlı saldırıya maruz kaldı.

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan markette meydana gelen olayın ardından, polis ve sağlık ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. R.A., marketin manav reyonunda çalışırken saldırıya uğradı ve yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan R.A., daha sonra Sakarya Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli A.Ö.'nün yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Market içinde yaşanan bu şiddet olayı, bölgede endişe ve şok etkisi yarattı.

Şüpheli A.Ö.'nün İzleri Aranıyor

Şüphelinin yakalanması için polis ekipleri, çevrede geniş çaplı bir araştırma yaparken, olayın nedenleri ve detayları üzerinde de titizlikle duruluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karaman'da Trafik Polisinin Kahramanca Müdahalesine Başarı Ödülü

Karaman'da Trafik Polisinin Kahramanca Müdahalesine Başarı Ödülü