Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şanlıurfa'nın Müslüm Babası Evde Ölü Bulundu

Şanlıurfa'nın Müslüm Babası Evde Ölü Bulundu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, uzun yıllardır tanınan "Müslüm Baba" lakaplı seyyar satıcı Nusret Gökçeoğlu'nun 10 gündür haber alınamaması üzerine yapılan arama sonucunda evinde ölü bulundu

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa'nın Müslüm Babası Evde Ölü Bulundu
KAYNAK: İHA

Ceylanpınar ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde yaşanan olayda, mahallede uzun yıllardır tanınan ve "Müslüm Baba" lakabıyla bilinen seyyar satıcı Nusret Gökçeoğlu'nun 10 gündür haber alınamadığı ortaya çıktı.

72 yaşındaki Gökçeoğlu'nun kapısı kilitli olan evinden yayılan kötü kokuları fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ve sağlık ekipleri, yaşlı adamın evine girdi.

Ölümü Tespit Edildi

Sağlık ekiplerinin evdeki kontrolünde, seyyar satıcının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından, Nusret Gökçeoğlu'nun cansız bedeni cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Şanlıurfa'da yaklaşık altmış yıldır seyyar dürümcü olarak faaliyet gösteren "Müslüm Baba" lakaplı Gökçeoğlu'nun ölüm haberi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Müslüm Baba2

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sürüyor. Göçkeoğlu'nun ölümüne dair detayların ortaya çıkması için çalışmalar devam ediyor.

Müslüm Baba4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Değerli Konut Vergisi İçin Bunu Yapmayan Yandı

Değerli Konut Vergisi İçin Bunu Yapmayan Yandı