Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şanlıurfa'da C*nsel İst*smar İddiası Yalanlandı: Valilik Açıklama Yaptı

Şanlıurfa'da C*nsel İst*smar İddiası Yalanlandı: Valilik Açıklama Yaptı

Şanlıurfa'da öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen baba hakkında yapılan sosyal medya paylaşımlarının ardından, Şanlıurfa Valiliği olayın yalan olduğunu açıkladı. Yapılan incelemelerde çocuğun sağlık sorunları nedeniyle hastaneye götürüldüğü ve bezinin değiştirildiği belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa'da C*nsel İst*smar İddiası Yalanlandı: Valilik Açıklama Yaptı
KAYNAK: Haber Merkezi

Şanlıurfa'da bir kişinin öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddialarına yönelik sosyal medya paylaşımlarının ardından, Şanlıurfa Valiliği bir açıklama yaptı. Valilik, söz konusu istismar olayının gerçekleşmediğini v

Şanlıurfa'da karton toplayıcılığı yapan Halil K, kızıyla birlikte Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne giderek akut ishal şikayetiyle tedavi gördü. Hastane tedavisinin ardından Halil K, kızının bezini değiştirmek üzere yol kenarındaki boş bir arsada durdu. Bu anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi ve sosyal medyada yayımlandı.

Sosyal Medyada Yayınlanan Görüntüler

Sosyal medyada yayımlanan ve binlerce kez izlenen görüntülerde Halil K'nın kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiaları ortaya atıldı. Bu paylaşımların ardından Halil K, gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ancak, Halil K, mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Valilik İddiaları Yalanladı

Şanlıurfa Valiliği, yapılan incelemeler ve sağlık muayeneleri sonucunda herhangi bir taciz olayının yaşanmadığını açıkladı. Açıklamada, çocuğun beyanlarının da taciz iddialarını desteklemediği vurgulandı. Valilik, şu ifadelere yer verdi:

“04.08.2024 tarihinde bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde yer alan görüntülere istinaden ‘Şanlıurfa’da bir çocuğa cinsel tacizde bulunulduğu’ yönündeki iddialar üzerine Valiliğimiz tarafından açıklama yapılması ihtiyacı duyulmuştur. 03.08.2024 tarihinde gerçekleşen olayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından konu incelenerek gerekli işlemler gerçekleştirilmiş, yapılan araştırma sonucunda; sekiz yaşındaki çocuğun babası tarafından sabah saatlerinde akut ishal şikayeti ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü, hastanede tedavisi yapıldıktan sonra yine babası tarafından yolun kenarındaki boş bir arsada çocuğun bezinin değiştirildiği, herhangi bir taciz olayının vuku bulmadığı anlaşılmıştır. Çocuğun beyanı da aynı şekildedir. Ayrıca kız çocuğu sağlık muayenesine tabi tutulmuş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı değerlendirilerek çocuğun babası sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılmıştır.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da baraja düşen helikopterin enkaz çalışmaları devam ediyor

Adana'da baraja düşen helikopterin enkaz çalışmaları devam ediyor