Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Şanlıurfa Siverek'te Trafik Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı

Şanlıurfa Siverek'te Trafik Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza sabah erken saatlerinde, Siverek-Şanlıurfa kara yolunun Aslanlı Kırsal Mahallesi yakınlarında gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şanlıurfa Siverek'te Trafik Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı
KAYNAK: İHA

Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. Kazanın sabah erken saatlerinde gerçekleştiği bildirildi. Kaza, Siverek-Şanlıurfa kara yolunun Aslanlı Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, plakaları ve sürücüleri henüz belirlenemeyen bir otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışma sonucunda otomobiller şarampole devrilirken, yolculardan bazıları çevreye savruldu, bazıları ise araçlarda sıkıştı. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kazada Kayıp ve Yaralılar

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, 4 yaşındaki T.Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ayrıca, A.G. (22), S.Ç.K. (30), G.Ç. (1), Y.K. (65), M.G. (28) isimli 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Müdahale ve İnceleme Devam Ediyor

Kazayla ilgili olarak, yetkililerin müdahale ve incelemeleri devam ediyor. Detaylı soruşturma başlatılırken, kazanın nedenleri üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pakistan'da Trafik Kazasında 8 Kişi Hayatını Kaybetti 28 Kişi Yaralandı

Pakistan'da Trafik Kazasında 8 Kişi Hayatını Kaybetti 28 Kişi Yaralandı