Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sakarya’da Sevgilisiyle Kavga Eden Genç Park Halindeki Sıfır Aracı Yumrukladı

Sakarya’da Sevgilisiyle Kavga Eden Genç Park Halindeki Sıfır Aracı Yumrukladı

Sakarya Karasu’da bir genç, yanındaki kıza sinirlenip çöp konteynerini tekmeledi ve ardından bir vatandaşın yeni aldığı araca zarar verdi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya’da Sevgilisiyle Kavga Eden Genç Park Halindeki Sıfır Aracı Yumrukladı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, Aziziye Mahallesi 350. Sokak üzerinde yaşanan olayda, yanındaki kıza sinirlenen bir genç, çöp konteynerini tekmeleyerek öfkesini dışa vurdu. Ancak bununla yetinmeyen genç, Cemil Tanar isimli vatandaşın daha yeni aldığı sıfır otomobilini yumruklayarak ciddi maddi hasar verdi.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, genç adamın araca 5-6 kez vurduğu ve olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor. Cemil Tanar, güvenlik kameralarını izlediğinde yaşanan olay karşısında şok olduğunu belirterek, "Araca karşısında bir insan varmış gibi kavga eder gibi defalarca vuruyor ve çekip gidiyor" dedi. Olay anını anlatan Tanar, balkonda oturduğu sırada duyduğu sesle aşağıya indiğini, çöp konteynerini tekmeleyen şahsın aracına zarar verdiğini öğrenince polisi aradığını ve şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Yeni Aldığı Araç Hasar Gördü

Tanar, yeni aldığı aracının başına gelenleri anlatırken üzüntüsünü gizleyemedi. "Aracı çocuklarım ve kendimin birikimiyle Perşembe akşamı aldık, daha bir gün geçmeden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın sevincini yaşayamadan bu olayla karşılaştık," diyen Tanar, yaşadığı şaşkınlık ve hayal kırıklığını dile getirdi.

Polis Soruşturma Başlattı

Olayın ardından Cemil Tanar’ın şikayeti üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarından kimliği tespit edilen şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Yaşanan olay mahalle sakinlerini de derinden etkiledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
251 sağlık reklamına büyük ceza

251 sağlık reklamına büyük ceza