Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Rusya'da Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Polis Hayatını Kaybetti

Rusya'da Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Polis Hayatını Kaybetti

Rusya'ya bağlı Karaçay-Çerkes Özerk Cumhuriyeti'nde gece devriyesindeki bir polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda, 3 polisten 2'si hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya'da Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Polis Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Rusya'ya bağlı Karaçay-Çerkes Özerk Cumhuriyeti'nde gece devriyesi yapan bir polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 3 polisten Murat Kalakhanov ve Roman Gushchin isimli iki polis memuru hayatını kaybetti, diğer polis ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Saldırganın, polis aracına ateş açtıktan sonra polislerin silah ve mermilerini çalarak hızla olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Olay, bölgedeki güvenlik güçlerinde ciddi bir endişeye neden oldu.

Rusya Ceza Kanunu'na Göre Dava Açıldı

Rusya Soruşturma Komitesi, saldırının tek bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirtti ve Rus Ceza Kanunu'na göre dava açıldığını açıkladı. Soruşturmada, olayın terör saldırısı olma ihtimali de değerlendiriliyor.

Saldırganın Yakalanması İçin Çalışmalar Başlatıldı

Rusya İçişleri Bakanlığı, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Bakanlık, tüm kaçış yollarında kontrollerin arttırıldığını ve güvenlik kameraları üzerinden saldırganın kimliğinin belirlenmesi için incelemelerin sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrikli Otomobil Pazarında İkinci El Talebi Artıyor! İşte Nelere Dikkat Edilmeli?

Elektrikli Otomobil Pazarında İkinci El Talebi Artıyor! İşte Nelere Dikkat Edilmeli?