Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Rusya: Bu Gece Ukrayna'ya Ait 75 İHA Yok Edildi

Rusya: Bu Gece Ukrayna'ya Ait 75 İHA Yok Edildi

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Rus topraklarına yönelik saldırı girişimini engellediğini ve bu gece 75 insansız hava aracını (İHA) yok ettiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya: Bu Gece Ukrayna'ya Ait 75 İHA Yok Edildi
KAYNAK: AA

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna'nın Rus topraklarına bu gece gerçekleştirdiği saldırı girişiminin başarılı bir şekilde engellendiği belirtildi.

Açıklamada, Belgorod bölgesinde 26, Lipetsk bölgesinde 19, Kursk bölgesinde 7, Bryansk bölgesinde 5, Voronej bölgesinde 4, Orlov bölgesinde 1 ve Karadeniz ile Kırım üzerinde 13 adet İHA'nın Rus hava savunma sistemleri tarafından yok edildiği ifade edildi. Ayrıca, Karadeniz sularında 7 insansız deniz aracının imha edildiği bildirildi.

9 Kişi Yaralandı

Lipetsk Bölge Valisi İgor Artamonov, Ukrayna'nın İHA saldırısında 9 kişinin yaralandığını ve yaralıların hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Ayrıca, bölgede tüm eğlence etkinliklerinin iptal edildiği duyuruldu.

Belgorod Bölge Valisi Vyaçeslav Gladkov ise, Ukrayna'ya ait 4 İHA'nın Şebekino kentindeki bir apartmana düştüğünü belirtti. Saldırı sonucunda binalarda yangın çıktığı fakat olayda yaralıların olmadığı aktarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prof. Dr. Naci Görür’den Antalya Depremi Açıklaması

Prof. Dr. Naci Görür’den Antalya Depremi Açıklaması