Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Polatlı'da otobüs ikiye bölünmüştü! Adli Tıp önünde acı bekleyiş

Polatlı'da otobüs ikiye bölünmüştü! Adli Tıp önünde acı bekleyiş

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında kaybettikleri yakınlarının acısını yaşayan aileler, gözyaşları içinde Adli Tıp Merkezi'nin önünde toplandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polatlı'da otobüs ikiye bölünmüştü! Adli Tıp önünde acı bekleyiş
KAYNAK: İHA

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen korkunç otobüs kazası, 9 kişinin hayatını kaybetmesine ve 27 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazanın ardından kaybettikleri yakınlarının acı haberini alan vatandaşlar, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Merkezi’ne geldi. Burada, acı haberi alan bazı vatandaşlar fenalık geçirerek bayılırken, gözyaşlarına boğulan kadınlar ağıtlar yaktı.

A W264325 03 Result

Ablası ve Yeğeni Öld*

Kazada ablası Fevzile Baydar ve yeğeni Şuna Yaşar'ı kaybeden İsmail Bayram, yaşadığı büyük acıyı anlattı. Bayram, öl*m haberini internet üzerinden aldıklarını söyledi. Ablasının kızı Şuna Yaşar’ın da kazada yaşamını yitirdiğini ve geride bir kızı ile bir oğlunu bıraktığını belirten Bayram, 'Kızı nişanlıydı, bir ay sonra düğünleri vardı. Damat perişan, haberi alır almaz yolda geliyor' dedi.

A W264325 04 Result

Kaza Anını Anlattı

Kazaya tanık olan bir başka vatandaş ise yengesi ve dayısının kızını kaybettiğini belirterek, 'Ben kendim olay esnasında oradaydım. Otobüsün arkasında arabamla seyahat ederken kazaya denk geldim. Ağrı arabası olduğu için yolda bekledim, sonra vefat haberini duydum. Acı hepimizin acısı. Türkiye’nin acısı' ifadelerini kullandı.

A W264325 01 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli milli kick boksçu Atina ve Bakü yolcusu

Mersinli milli kick boksçu Atina ve Bakü yolcusu