Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Pendik'te Yeni Doğmuş Bir Bebek Bahçede Bulundu

Pendik'te Yeni Doğmuş Bir Bebek Bahçede Bulundu

Pendik ilçesinde bir evin bahçesinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen bebek, yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pendik'te Yeni Doğmuş Bir Bebek Bahçede Bulundu
KAYNAK: İHA

Pendik ilçesinde bir evin bahçesinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Bebeğin ağlama sesiyle fark edilmesinin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

1 Mart tarihinde Pendik ilçesinde saat 04.30 sıralarında yaşanan olayda, sabahın erken saatlerinde Bayram Çakır isimli vatandaş, evinin bahçesinde ağlama sesi duydu. Sesin kaynağını araştırmak için dışarı çıkan Bayram Çakır, evin bahçesinde yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark etti. Bebeğin etrafında kimse olmadığı görülünce polis ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek bebeği sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri bebeği hastaneye kaldırarak yoğun bakıma aldı. Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

Bebek Bulundu

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Olayın yaşandığı apartmanda oturan Nermin Çakır, "Üst komşu seslendi ve aşağı indim. Çocuğu aldım ve eşimle birlikte sardık, ardından üst komşu da geldi ve polisi çağırdık. Polis geldiğinde çocuk çıplak, henüz yeni doğmuştu ve sağlıklıydı. Eşimle birlikte polisi aradık. Sabahtan beri karakolda, önce polis geldi sonra ambulans geldi ve bebeği hastaneye götürdüler" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili konuşan Refika Bolat ise, "Bebek, buraya toprağın üstüne bırakılmış ama yüzükoyun olarak bırakılmış. Ambulans tarafından götürüldüğünü biliyoruz ama kimin bıraktığını bilmiyoruz. Şu anda polisler inceleme yapıyorlar. Bebeğin toprağın üstüne bırakıldığı bölgeye bakıyorlar" dedi.

Bebek Bulundu2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzen Kavgası Ölümle Sonuçlandı: Aydın Çine'de Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Kuzen Kavgası Ölümle Sonuçlandı: Aydın Çine'de Bir Kişi Hayatını Kaybetti