Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Pendik’te Silahlı Saldırı: Engelli Genç Yaralandı Baba Adalet İstiyor

Pendik’te Silahlı Saldırı: Engelli Genç Yaralandı Baba Adalet İstiyor

Pendik'te yaşanan silahlı saldırıda bir engelli genç yaralandı, baba ise adalet arıyor. Olayın detayları ve saldırganın kimliği polis ekipleri tarafından araştırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Pendik’te işe giden bir baba ve engelli oğlu, aralarında kız alıp verme meselesi yüzünden husumet bulunan bir kişi tarafından sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Olayın detaylarına göre, 2 aile arasında yaşanan anlaşmazlık sonucunda silahlı bir saldırganın saldırısına maruz kaldılar.

Silahlı saldırı, geçtiğimiz Salı günü sabah saatlerinde Pendik’te gerçekleşti. Baba ve engelli oğluna yönelik gerçekleştirilen saldırıda, engelli genç yaralanırken, baba şans eseri saldırıdan yara almadan kurtuldu. Olayın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve polis ekipleri tarafından inceleniyor.

Baba: 'Adalet İstiyorum'

Vurulan engelli genç Enes Keleş'in babası Nazır Keleş, yaşananları şu şekilde anlattı: “Kız verdim, kız aldım onlardan. Onların kızı sorunlu çıktı. 10 ay sonra çocuk bıraktı kaçtı. Başka şehre gitti, orada kendine ev tuttu. Boşanma davası açtı. Bu sırada bunlar tehditlere başladılar. Karakola giderek şikayetçi oldum. Uzaklaştırma kararı aldım. Çocuk gittikten sonra benim kızıma yüklenmeye başlamışlar. Babanı, kardeşini vuracağım diyerek. Benim kızım da dayanamayarak abisinin yanına gitmiş. Olay sabahı işe gidecektik, engelli oğlumla bana pusu kurdular. Tam arabamın yanında gidecekken o da karşı sokağa arabasını park etmiş. Arabadan çıkarak bizi mermi yağdırdı 4-5 kez. Engelli oğluma da 2 kez sıkmış. Benim engelli oğlumdan ne istedi bu insanlar? Şimdi 2 ayağı da sakat kalırsa ne yapacağım ben? Adalet istiyorum.”

Olayın Sorumluları Aranıyor

Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek ve olayın sorumlularını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırının sebepleri de detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Alkollü Motosiklet Sürücüsüne Ağır Ceza

Manavgat'ta Alkollü Motosiklet Sürücüsüne Ağır Ceza