Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Pendik E-5 Karayolunda Motosiklet Kamyonete Arkadan Çarptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Pendik E-5 Karayolunda Motosiklet Kamyonete Arkadan Çarptı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletin bir kamyonete arkadan çarpması sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan E-5 karayolunda Tuzla istikametine seyreden bir motosiklet, kontrolden çıkarak önünde seyreden bir kamyonete arkadan çarptı. Saat 21.00 sularında meydana gelen kaza sonucunda motosiklet sürücüsü, çarpmanın etkisiyle kamyonetin altında sıkışarak hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, Mustafa Arslan’ın kullandığı 34 VDG 23 plakalı kamyonet, karayolunda sağ şeritte aracının arızalanması nedeniyle durdu. Aynı zamanda Erol Gök yönetimindeki 34 GSE 464 plakalı motosiklet ise sürüş kontrolünü kaybederek, sağ şeritte duran kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü, kamyonetin altında sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

E 5 Karayolunda Motosiklet Kamyonete Arkadan Çarptı

Olayın Sonuçları ve Müdahale

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirlediler. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri, trafik akışını engelleyerek güvenlik tedbirlerini aldı ve kaza hakkında detaylı bir inceleme başlattılar. Kaza sonrasında, motosiklet sürücüsünün cansız bedeni morga kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından trafik normal akışına döndü.

E 5 Karayolunda Motosiklet Kamyonete Arkadan Çarptı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melikgazi Kayseri Basketbol İzmit Belediyespor'a mağlup oldu

Melikgazi Kayseri Basketbol İzmit Belediyespor'a mağlup oldu