Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Para İçin Arkadaşını Öldür*p Ces*dini Yaktığı İddia Edildi

Para İçin Arkadaşını Öldür*p Ces*dini Yaktığı İddia Edildi

Ankara'da, bir kişinin arkadaşını çekiçle öldürüp cesedini yaktığı olay, emekli ikramiyesini almak amacıyla işlendiği iddiasıyla gündeme geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Para İçin Arkadaşını Öldür*p Ces*dini Yaktığı İddia Edildi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Yaşamkent Mahallesi'nde meydana geldi. 62 yaşındaki S.K., emekli ikramiyesini yeni alan 65 yaşındaki arkadaşı U.Ü.'nün evine giderek para istedi. Ancak, isteği olumsuz yanıt alınca ikili arasında tartışma başladı.

Cin*yetin İşlenişi

İddialara göre, tartışmanın büyümesi üzerine S.K., yanında getirdiği çekiçle U.Ü.'nün başına vurdu. Bu saldırı sonucunda U.Ü. hayatını kaybetti. S.K., cesediyle birlikte evde yangın çıkararak olaya yangın süsü vermeye çalıştı. Ancak, yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve olayın cinayet olduğu tespit edildi.

İtfaiye ve Polis Müdahalesi

Yangın söndürme çalışmaları sırasında, itfaiye ekipleri olay yerine hızlı bir şekilde intikal etti. Yangın kontrol altına alındıktan sonra polis ekipleri, olayın cinayet olduğunu belirleyerek soruşturma başlattı. Cinayet büro dedektifleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Zanlının Yakalanması

S.K., dedektiflerin titiz çalışmaları sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan zanlının, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayın sebebi olarak, emekli ikramiyesini almak için cinayetin işlendiği öne sürüldü.

Komşulardan Tanıklık

Öldürülen kişinin komşularından Ümmügülsüm Uçar, olayla ilgili bilgi verdi. Uçar, “Dün sabah yangın ve duman kokusu duymaya başladık. Yangının bu binada olduğunu öğrendim. Yangın sonrası apartmandan çıkıp geri geldiğimde polis ve ambulanslar vardı. Bir kişi, en yakın arkadaşının başına sert bir cisimle vurmuş. Sonrasında yangın çıkarmış. Olayı ilk fark eden ve haber veren ben oldum. Saldırganı daha önce hiç görmedim. Öldürülen kişi emekli ikramiyesini yeni almıştı, arkadaşının da parasını almak için bu olayı gerçekleştirdiği söyleniyor.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli uzman: Sigorta sektöründe 100 bin istihdam mümkün

Mersinli uzman: Sigorta sektöründe 100 bin istihdam mümkün