Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Oy kavgası kanlı bitti Muhtar adayı İlçe Başkanı'nı tüfekle vurdu

Oy kavgası kanlı bitti Muhtar adayı İlçe Başkanı'nı tüfekle vurdu

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesindeki bir kıraathanede AK Parti İlçe Başkanı Adem Irmak, muhtar adayı olan akrabası tarafından tüfekle bacağından vurularak yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oy kavgası kanlı bitti Muhtar adayı İlçe Başkanı'nı tüfekle vurdu
KAYNAK: İHA

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesindeki bir kıraathanede yaşanan olayda, AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Adem Irmak, muhtar adayı olan akrabası tarafından tüfekle bacağından vurularak yaralandı.

Olay, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesindeki bir kıraathanede meydana geldi. İddialara göre, AK Parti İlçe Başkanı Adem Irmak ile yerel seçimlerde Oba Mahallesi'nden muhtar adayı olan Ş.İ. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı bir kavgaya dönüştü ve bu kavgada Ş.İ., tüfekle ateş ederek akrabası olan İlçe Başkanı Irmak'ı bacağından vurdu. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Adem Irmak, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Irmak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Ş.İ.'nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik’e zeytin fidesi desteği

Serik’e zeytin fidesi desteği