Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Otostop çeken genç tac*z iddiasıyla adamı göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Otostop çeken genç tac*z iddiasıyla adamı göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, göğsünden bıçaklanmış halde bulunan Sadi Tokgöz (38), hastanede yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Otostop çeken genç tac*z iddiasıyla adamı göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, göğsünden bıçaklanmış halde bulunan Sadi Tokgöz (38), hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Kutluhan N., otostop çekerek bindiği araçta kendisini tac*z ettiği iddiasıyla Tokgöz'ü öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, pazar günü sabah saat 05.00 sıralarında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvarda seyir halindeki bir otomobilin kaldırıma çarptığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Acil sağlık ekipleri, otomobilin sürücü kısmında göğsünden bıçaklanmış ve ağır yaralı olarak bulunan Sadi Tokgöz'ü hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Tokgöz, göğsüne aldığı 4 bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybetti.

C*nayetle ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı ve yaptıkları araştırmada Sadi Tokgöz'ün son olarak Kutluhan N. (22) ile görüldüğünü belirledi. Kutluhan N., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. İlk ifadesinde, Kutluhan N. otostop çekerek bindiği aracın sürücüsü Sadi Tokgöz'ün kendisini sakin bir yerde aracı durdurup elle tac*z ettiği gerekçesiyle bıçakladığını itiraf etti. Kutluhan N.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

otostop çeken genç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayğaralar suç örgütü  Kafes operasyonuyla çökertildi

Bayğaralar suç örgütü Kafes operasyonuyla çökertildi