Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Otobüste yaşlı çifti darp davasında 17 yaşındaki genç tahliye edildi

Otobüste yaşlı çifti darp davasında 17 yaşındaki genç tahliye edildi

Mersin'de otobüste yaşlı çiftin darp edilmesiyle ilgili dava, tahliye kararıyla sürüyor. Okul müdürünün oğluna verilen tahliye kararı tepki toplarken, davanın devamı bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Otobüste yaşlı çifti darp davasında 17 yaşındaki genç tahliye edildi
KAYNAK: İHA

Mersin'de yaşlı bir çiftin otobüste darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında, tutuklu sanıklardan biri olan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı çıktı. Baba ile ilgili duruşma ise öğleden sonra yapılacak.

A W168080 04

Tahliye Kararı Müşteki Avukatını Rahatsız Etti

Duruşma sonrasında açıklama yapan müşteki avukatı Hasan Hüseyin Öztürk, "Bu kararı kabul etmemiz mümkün değildir." diyerek karara tepki gösterdi. Öztürk, mahkemenin suçun alt ve üst sınırını gözeterek karar verdiğini ancak bu durumu kabul etmediklerini belirtti.

Okul Müdürü Babanın Davası Devam Ediyor

Okul müdürü İsmet T. hakkında görülecek olan dava ise 19. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edecek. Duruşmanın saat 14.00'te başlayacağı öğrenildi.

Olayın Detayları

Olay, 15 Aralık 2023'te Mersin'in Toroslar ilçesinde bir otobüste gerçekleşti. İddialara göre, lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ve oğlu, yaşlı bir çiftle tartışmış ve ardından saldırmıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sonrasında İsmet T. tutuklanırken, oğlu daha sonra gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayın ardından okul müdürünün açığa alındığını ve idari tahkikat başlatıldığını duyurmuştu

NE OLMUŞTU? BURAYA TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ?

A W168080 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'ya 21 yılda 28 milyar TL yatırım

Muğla'ya 21 yılda 28 milyar TL yatırım