Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Osmaniye'de Okul Servisi Kazası: 5 Öğrenci Yaralandı

Osmaniye'de Okul Servisi Kazası: 5 Öğrenci Yaralandı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, okul servisiyle bir otomobilin çarpışması sonucu 5 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye'de Okul Servisi Kazası: 5 Öğrenci Yaralandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi İrfanlı Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Harun Reşit İlkokulu öğrencilerini taşıyan okul servisiyle bir otomobil çarpıştı.

Kazada 5 öğrenci yaralanırken, bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Kaza sırasında servis minibüsünde bulunan 5 öğrenci yaralanarak Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve tedavi altına alındıklarını açıkladı. Serviste toplamda 11 öğrencinin bulunduğu, diğer öğrencilerin de kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Veliler olay yerine koştu

Kazanın ardından olay yerine gelen öğrenci velileri, büyük panik yaşadı. Yaralı öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye akın eden veliler, çocuklarının iyi olduğunu öğrenince rahatladı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Kaza sırasında Emine D. yönetimindeki otomobilin, elektrik direğine çarparak durduğu öğrenildi. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için soruşturma devam ediyor.

Kazanın nedeni araştırılıyor

Kaza ile ilgili ilk belirlemelere göre, minibüs ile otomobilin çarpışma anında yol koşullarının ve araç hızının etkili olabileceği belirtiliyor. Soruşturmanın sonucunda detayların netlik kazanacağı ve tarafların ifadelerinin alınacağı kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
iPhone 17 Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıkmaya Başladı

iPhone 17 Hakkında İlk Bilgiler Ortaya Çıkmaya Başladı