Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Önce Kardeşini Vurdu Sonra İntih*r Etti

Önce Kardeşini Vurdu Sonra İntih*r Etti

Ordu'nun Perşembe ilçesinde emekli asker iki kardeş arasında çıkan tartışma, cin*yet ve intih*rla sonuçlandı. Sinan Küçük ve Serhan Lütfi Küçük, arazi meselesi yüzünden yaşanan kavgada hayatlarını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önce Kardeşini Vurdu Sonra İntih*r Etti
KAYNAK: İHA

Ordu'nun Perşembe ilçesi Kaleyanı Mahallesi'nde dün gece saatlerinde trajik bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Sinan Küçük (56) ve kardeşi Serhan Lütfi Küçük (54) arasında arazi meselesi nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Emekli asker olan Serhan Lütfi Küçük, kendisi gibi emekli asker olan ağabeyi Sinan Küçük'e tabancayla ateş açarak onu öldürdü. Ardından aynı sil*hla kendi kafasına ateş ederek inti*r etti.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi Yetersiz Kaldı

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, iki kardeşin de olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen, her iki kardeş de kurtarılamadı.

Cenazeler Morgda

Olay yerindeki incelemelerin ardından, Sinan Küçük ve Serhan Lütfi Küçük'ün cenazeleri Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esra Yıldız Kahraman Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi

Esra Yıldız Kahraman Paris 2024'te Yarı Finale Yükseldi